Pasztet warzywny wegański bezglutenowy dieta dr Dąbrowskiej

image_pdfPobierz PDF

Specjalnie dla Ciebie!

Przepis na wegański pasztet z 3 warzyw 

odpowiedni podczas postu dr Dąbrowskiej

(bez glutenu, bez mleka, bez jajek, bez cukru, bez tłuszczu, bez mąki)

Składniki: dynia piżmowa, brokuł, kalafior i przyprawy, które można dobrać indywidualnie

TYLKO 270 kcal/600 g

KUP TERAZ/POBIERZ w Sklepie MAG za 5 zł 

lub

Poczekaj na wydanie książki drukowanej latem 2019 r.

Zapraszam do Sklepu MAG i życzę Smacznego

Pasztet warzywny

(wegański, bez glutenu, bez cukru, bez tłuszczu, dieta dr Dąbrowskiej)

Przepis powstał podczas mojego 6 postu warzywno-owocowego, z myślą o NOWEJ książce, nad którą obecnie pracuję.

Taki pasztet można przygotować dla najmłodszych, nie zawiera tłuszczu, mąki, cukru a zioła i przyprawy można pominąć lub dobrać indywidualnie. Można go jeść na ciepło bez żadnych dodatków lub z pieczywem na zimno.

Taki pasztet będzie smakowitym daniem dla osób liczących kalorie i odchudzających się. W całej porcji ok. 600 g zawiera TYLKO 270 kcal, jego Indeks glikemiczny 44

Ponieważ danie nie zawiera mleka, jajek, strączków, glutenu, orzechów, selera i innych alergenów jest wspaniałą propozycją na smarowidło dla alergika.

NOWY produkt w Sklepie MAG.

Fot. Katarzyna Jankowska

No Replies to "Pasztet warzywny wegański bezglutenowy dieta dr Dąbrowskiej"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.