NATURA FOOD w Łodzi

Już w piątek tj. dnia 3 października rozpoczynają się kolejne, 7 Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Regionalnej NATURA FOOD.

W tym roku MAG jest blogiem partnerskim targów.

Nie mogę uczestniczyć w całym wydarzeniu ale za to w sobotę 4 października przejrzę całą ofertę wystawienniczą.

Wszystko co zobaczę i spróbuję opiszę na blogu.

Mam nadzieję, że jak każdego roku, wyszukam wiele nowych, ciekawych produktów dla mojego alergika.

NATURA FOOD 

Targi Żywności Ekologicznej i Regionalnej

 

Targi Natura Food są największą imprezą wystawienniczą branży żywności ekologicznej w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej. 

W ciągu trzech dni na imprezie spotkają się producenci żywności ekologicznej z Polski i Europy, a także właściciele sklepów z ekologiczną żywnością oraz jej dystrybutorzy.

W ubiegłym roku targi odwiedziło 12 tys. osób z całej Polski.

 

Podczas targów NATURA FOOD będzie można uczestniczyć w wielu imprezach towarzyszących.

Wśród zaproszonych gości są: Grzegorz Łapanowski, kreatorzy smaku z Atelier Smaku – Jola Słoma i Mirek Trymbulak oraz Grzegorz Cielecki i Carlos Gonzalez-Tejera.

 

Wśród nowości znajdzie się także Salon Ekologiczny „Grow Your Own – wyhoduj sobie sam”. Wystawcy zaprezentują na nim produkty niezbędne do rozpoczęcia przygody z ekologicznym ogrodnictwem – na balkonie lub parapecie.

 

Ile kosztuje bilet, jak dojechać, mapkę i listę wystawców, plan trzydniowego wydarzenia znajdziecie na stronie Natura Food.

Zapraszam i do zobaczenia!

 

Natura Food logo

 

2 komentarze to "NATURA FOOD w Łodzi"

  • comment-avatar
    mopswkuchni.net 1 października 2014 (14:55)

    Hejka, ma nadzieję, że się zobaczymy na targach. Ja w sobotę też będę na pewno. Rok temu pobieżne obejrzenie wszystkiego zajęło mi kilka godzin. te targi są wspaniałe.

    • comment-avatar
      Katarzyna Jankowska 1 października 2014 (16:13)

      Aż się boję, że będę miała za mało czasu na wszystko. Mam nadzieję, że gdzieś się znajdziemy:)

Napisz komentarz

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany.