Domowa konfitura z moreli to smak lata zamknięty w słoiczku. Słodycz owoców, delikatna kwaskowatość cytryny i odrobina nierafinowanego cukru trzcinowego sprawiają, że powstaje zdrowa i aromatyczna konfitura, idealna do pieczywa, naleśników, gofrów czy jako dodatek do deserów.
Składniki:
morele, cukier, cytryna
Pod każdym przepisem znajdziesz PORADY MAG – informacje o zamiennikach składników, opcjach bezglutenowych oraz wyliczenia wartości odżywczych i kalorii.
Nie wiesz jak zrobić pyszne chrupiące gofry, by połączyć ich smak z domową konfiturą?
Specjalnie dla moich czytelników przygotowałam wspaniały zbiór różnorodnych przepisów na gofry.
Koniecznie je wypróbuj!
Poznaj wszystkie moje podpowiedzi, dzięki którym przygotujesz idealne gofry mimo, że bez mleka, jajek, a nawet glutenu. Przepisy czekają w e-booku pt. “30 przepisów na GOFRY”.
No Replies to "Konfitura z moreli"